Tietosuojakäytäntö

Henkilötietojen käsittely

Yksityisyytesi on meille tärkeää. voi lukea kuinka käsittelemme henkilötietojasi, mitä tietoja säilytämme, tietojen säilytystarkoituksen ja miten voit itse vaikuttaa siihen, mitä tietoja säilytämme.

Henkilötietorekisterin pitäjä

Hatten Education AB, y-tunnus 556571-9993, Svärdvägen 27, 182 33 Danderyd, on vastuussa henkilötietojen käsittelystä. Henkilötietoja käsitellään lainmukaisella tavalla.

Henkilötietojen jakaminen

Emme jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Henkilötietojen tallennus

Hatten Education AB säilyttää asiakastietorekisteriä niin kauan kuin sen katsotaan olevan tarkoituksenmukaista. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tiedot poistetaan, kun ne eivät enää ole ajankohtaisia tai tarkoituksenmukaisia siihen tarkoitukseen, mihin niitä on alun perin kerätty.

Oikeutesi

Jos haluat tietää mitä tietoja miellä on sinusta, on sinulla oikeus pyytää pääsyä niihin. Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä itseään koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä tässä asiassa. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@hattenforlag.se otsikolla GDPR henkilötiedot. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Oikeus henkilötietojen poistoon

Jos et halua, että säilytämme henkilötietojasi, on sinulla oikeus pyytää niiden poistoa jos:

  1. tiedot eivät ole enää tarpeellisia siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty.
  2. 2. olet peruuttanut sopimuksesi, johon henkilötietojen käsittely perustuu, eikä tietojen käsittelylle ole muuta laillista perustetta

Jos haluat, että poistamme tietosi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@hattenförlaget.se otsikolla GDPR poisto. Poistamme tietosi, jos katsomme, että voimme tehdä sen huomioon ottaen yllämainitut kohdat.